FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499 KR

Handelsbetingelser

1. GENERELT

Når du handler online på tricotage.dk handler du med:

Tricotage

Jægersborggade 15

2200 København N

CVR NR. 33059221

Husk at læse handelsbetingelserne inden du handler på tricotage.dk

 

2. BESTILLING

Når du handler på tricotage.dk indgås alle aftaler på dansk.

Alle priser er inklusiv moms (25%) og afgifter.

Når du har gennemført en bestilling modtager du kort tid herefter en ordrebekræftelse. Der kan aldrig faktureres mere end du har godkendt i forbindelse med bestillingen. I tilfældet af at en vare er udgået trækkes du kun for det endelige fakturabeløb.

 

3. BETALING

Vi tilbyder betaling med følgende kreditkort:

  • Dankort

  • Visa Dankort

  • Visa

  • Visa Electron

  • Mastercard

  • Maestro

  • V PAY

  • JCB

  • American Express

Kortgebyrer i forbindelse med transaktionen betales af Tricotage. Pengene trækkes når varen sendes fra lager. 

4. FRAGT OG LEVERING

Alle danske ordrer leveres indenfor 1-5 dage med pakkepost. Ved køb over 500 kr er der fri fragt.

 

5. FORTRYDELSESRET

Ved handel på tricotage.dk, har du som kunde 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen, i henhold til forbrugeraftaleloven. Din 14 dages fortrydelsesret betyder, at du som kunde, kan modtage varen, pakke den ud og se om den er som forventet. Hvis du fortryder dit køb, leverer du varen tilbage til os. Betingelse for brug af fortrydelsesretten er at Tricotage får de(n) pågældende vare(r) tilbage i samme stand og mængde, som den var ved leveringen. Fortrydelse kan også ske ved, at nægte modtagelse af pakken eller ved at aflevere varen personligt hos os på Jægersborggade.

Varen skal sendes eller afleveres til:

Tricotage

Jægersborggade 15

2200 København N

 

6. REKLAMATION

Er varen defekt eller lider den på anden måde af en fejl har du mulighed for at reklamere i overensstemmelse med dansk ret. Købeloven giver reklamationsret i 24 måneder. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

I tilfælde af reklamation bedes du kontakte:

Tricotage

Jægersborggade 15

2200 København N

E-mail.: info@tricotage.dk

 

 7. HÅNDTERING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan købe varer på tricotage.dk skal du som minimum lade dig registrere med: navn, adresse, telefonnummer samt e-mail.

Vi registrerer disse oplysninger for at kunne levere varen samt give dig en effektiv kundeservice.

Du er altid velkommen til at kontakte Tricotage og få adgang til hvilke personoplysninger Tricotage har registeret på din person. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger.

Personoplysninger videregives ikke til 3. mand.

 

8. FORBEHOLD

Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

 

9. LOVVALG OG VÆRNETING

Alle tvister i forbindelse med køb på tricotage.dk skal afgøres i henhold til dansk lovgivning med København som rette værneting.